Få styr på udstyret til en ironman

Der er noget fedt over at kunne sige, man har klaret en hel eller halv ironman. Folk ved generelt, hvor hårdt og krævende det er. De fleste mennesker vil derfor være yderst imponerede, når du siger, du har klaret en ironman. Går du og overvejer at træne op til en ironman, kræver det mere end blot hård og dedikeret træning. Der skal en hel del udstyr til, da man skal igennem forskellige discipliner. Du kan i dette indlæg læse mere om, hvilket udstyr der er nødvendigt for dig, der vil prøve en ironman af.

 

Tre discipliner der alle kræver udstyr

Du ved sikkert allerede nu, at en ironman indebærer svømning, cykling og løb, før du kan sige, at du har fuldført en ironman. Disse tre discipliner kræver hvert deres udstyr. Det er en god idé at få styr på det i god tid, da man ofte skal vænne sig til diverse udstyr.

 

Når du skal svømme, skal du bruge badebukser eller en badedragt. Derudover har du brug for svømmebriller og en badehætte. Til badehætten er det en god idé at gå efter en neoprenhætte, da den hjælper dig med at holde på varmen. Derudover er en våddragt også en fordel, da den har samme egenskab. Cykling er en af de dyre poster. Her skal du nemlig have en tricykel. Derudover skal du have en cykelhjelm, cykelsko og cykeltøj. Det er også en god idé at have anskaffet sig ekstra tilbehør og værktøj til cyklen, hvis der skulle blive brug for det undervejs. Slutteligt er der løb, der kræver løbetøj og et par gode løbesko.

 

Sådan får du råd til det hele

Det kan virke overvældende med alle de ting, det kræver at deltage i en ironman. Du skal derfor forberede dig på, at det kan være en dyr omgang. Du kan nemt regne med, at det kan løbe op i 20.000 kroner plus/minus for alt udstyr til en ironman. Det er selvfølgelig en del penge, men ikke desto mindre vil det oftest være det værd. Derudover kan du bruge det til mere end en enkelt ironman. Det er ikke noget, der skal skiftes ud, hver gang du deltager.

 

Det kræver muligvis, at du bruger lidt tid på at spare op til alt udstyret. Alternativt kan du også låne pengene, hvis du ikke har fået sparet nok op. Lån 15000 kr. hos dine-penge.dk, hvis det er det beløb, du mangler. Der er store forandringer i lånbranchen, hvor der bliver gjort mere ud af at hjælpe forbrugerne med at tage en mere nuanceret beslutning omkring lån. Det kan du læse mere om her. Hvis du er klar til at prøve en ironman, er det med at komme i gang med at finde det rigtige udstyr.

No Comments, Be The First!