Hvilken kalender skal jeg vælge?

Er du på udkig efter en ny kalender? Så er du kommet til det helt rigtige sted! I de nedenstående afsnit vil du nemlig blive klogere på, hvordan du finder lige præcis den kalender, der passer bedst til dig og dine behov. Du vil i den sammenhæng blive præsenteret for en række forskellige kalendere, så du kan vælge den helt rigtige.

Fysisk eller digital?

Selvom mange primært anvender digitale kalendere på deres smartphones, betyder det ikke, at de fysiske kalendere ikke er aktuelle længere. Tværtimod. Der er stadig rigtig mange mennesker, der benytter sig af fysiske kalendere. En fysisk kalender er især brugbar, når der er flere mennesker, som har interesse i den samme kalender.

Hvilken type passer til dig?

Når du skal vælge din næste kalender, skal du først og fremmest finde ud af, hvad dit behov er. Som udgangspunkt findes der 3 forskellige typer af kalendere:

  • Dagskalenderen

  • Ugekalenderen

  • Årskalenderen

Dagkalenderen

Hvis du godt kan lide at skabe et detaljeret og struktureret overblik over din dag, er dagskalenderen helt sikkert noget for dig. Den kan bruges til at planlægge, hvordan dagens aktiviteter skal forløbe, og den passer perfekt ind i en travl hverdag.

Ugekalenderen

Ugekalenderen er for dig, der godt kan lide at organisere en uge ad gangen. Når du har en ugekalender, bliver det nemmere at strukturere din arbejdsuge, fordi du nemt og enkelt kan opdele dem i separate uger.

Årskalenderen

Denne kalender er for dig, der ønsker det største overblik. Denne kalender er også den mest udbredte kalender – især på arbejdspladser – hvor der hele tiden er en ny deadline, som man skal holde øje med. Årskalenderen kan også fås som henholdsvis hel- og halvårs modeller.

Slutteligt er det vigtigt at pointere, at den ene kalender selvfølgelig ikke udelukker den anden. Du kan sagtens have flere kalendere i gang på samme tid.