Få mere energi i hverdagen – sådan gør du

Har du problemer med at have nok energi i hverdagen? Du er ikke alene. Rigtig mange døjer til hverdag med et energi underskud. Som tidligere energi forladt person, har jeg heldigvis fundet frem til lidt forskellige ting der hjalp mig med at komme ud af mit energi underskud og jeg vil i dette indlæg lige give lidt tips til hvordan du måske kunne finde mere energi frem.

#1 Noter ned hvornår du føler dig mest træt

Da jeg indså jeg havde et problem med mit energi niveau, måtte jeg i gang med at undersøge hvorfor jeg egentlig havde det. Mit liv havde ikke ændret sig længe, så alle mine rutiner var stort set identiske. Energi niveauet havde bare været faldende længe. Jeg startede ud med at notere ned hvornår det var jeg følte mig mest træt og bed specielt mærke i hvad jeg lavede på det tidspunkt.

#2 Forsøg så vidt muligt at undgå de ting der gør dig mest træt

Ok ok. Det er ikke altid lige nemt at gøre dette ovenover, men jeg opdagede i mit tilfælde at en af de ting der virkelig drænede på mit energi niveau, var de daglige gøremål som for eksempel rengøring. Jeg blev så udmattet bare ved tanken om at jeg skulle i gang med vasketøjet eller tørre støv af. Så jeg gik i gang med at undersøge markedet for rengøringsfirmaer og fandt ud af det faktisk ikke var så dyrt at få rengøring. Det firma jeg fandt frem til tager ca. 250 kr. i timen for rengøringshjælp, hvilket er en lille pris for at vinde noget af min energi tilbage.

#3 Gå til lægen og tjek dine tal

Jeg er generelt set for dårlig til at gå til lægen. Specielt for noget så ligegyldigt som et generelt helbredstjek. Alligevel er jeg dog glad for at jeg gjorde det sidste gang, da jeg faktisk var i underskud på rigtig mange vitaminer og mineraler. En kostomlægning og et midlertidigt overforbrug af vitaminpiller har uden tvivl været en stor bidragende faktor til min genfundne energi.

Jeg vil fortsætte dette indlæg i en anden post, hvor jeg vil komme med flere tips som jeg for nylig har implementeret, som jeg håber også giver mig et boost i hverdagen.

Nyttige artikler omkring overskud i hverdagen:

No Comments, Be The First!