Privatlivspolitik

Vi behandler følgende typer af oplysninger:

(1) Enhed og trafikinformation – information, der identificerer og om din computer og mobil enhed og kommunikation og transmission af data, at din computer og mobil enhed genererer, når du bruger Tjenesten;

(2) Personlige oplysninger – oplysninger, du giver os, når du tilmelder dig tjenesten, eller når du kommunikerer med os eller andre brugere af Tjenesten, herunder personlige oplysninger, der kan indgå i indhold, du uploader til Tjenesten og personlige oplysninger, der bliver til rådighed for os, når du registrerer til Tjenesten via et socialt netværk (i overensstemmelse med dine personlige indstillinger på et sådant socialt netværk).

I de følgende afsnit af denne politik give yderligere detaljer om hver type oplysninger, vi indsamler, og hvad vi gør med disse oplysninger.

Enhed og Traffic Information

Vi indsamler data relateret til din brug af Tjenesten, såsom oplysninger om din placering, hyppigheden af ​​din brug af Tjenesten og indhold, som du har set, når du bruger Tjenesten. Vi kan indsamle kommunikations- og transmission af data, at din computer og mobil enhed genererer eller butikker til at hjælpe os med at give Tjenesten. For eksempel kan vi indsamle og modtage operativsystemets version og IP-adresse, du bruger, når du tilmelder dig tjenesten.

Personlige oplysninger, som du giver os

Brug af Tjenesten og oprettelsen af ​​”webtracks” er tilgængelige for kun registrerede brugere. Når du tilmelder dig til Tjenesten (eller mens du udfylder vores kontaktformularer), vil vi bede dig om at give os visse kontaktoplysninger såsom dit fulde navn og en aktiv e-mail-adresse og indtaste et brugernavn og adgangskode eller andre personlige eller kontaktoplysninger eller attributter, der definerer dig som bruger. Vi kan indsamle yderligere oplysninger, som kræves, når vi udveksler kommunikation med dig.

Vi kan også tillade registrering gennem forskellige sociale netværk kontooplysninger (Facebook, LinkedIn, Twitter eller Google+). Ved registrering gennem sådanne netværk, du giver os adgang til dine grundlæggende profiloplysninger. Vi kan kun få adgang til de oplysninger, som den relevante sociale netværk stiller til rådighed for os, i henhold til dine personlige oplysninger indstillinger på det pågældende net.

Vær opmærksom på, at falske, ukorrekte eller forældede, misbrug eller ulovlig information kan forhindre dig i at registrere og kan forringe vores evne til at give dig det fulde omfang af Tjenesten, eller til at kontakte dig.

Når du tilmelder dig tjenesten, kan du blive forpligtet til at give et brugernavn og angive en unik adgangskode, der vil identificere dig hver gang du indtaster Tjenesten. Vi kan kræve andre eller yderligere midler eller metoder til identifikation, fra tid til anden. Du accepterer at holde dit brugernavn og password i absolut fortrolighed og afstå fra at videregive dem til andre. Sørg for at ændre din adgangskode ofte og mindst en gang hvert halve år.

Kommunikation med andre brugere

Husk, at når du uploader dit indhold til tjenesten, kan det blive vist til andre brugere af Tjenesten. Så snart dit indhold vises offentligt, vil det ikke blive betragtet private eller fortrolige, og du bør ikke have nogen forventning om privatlivets fred med hensyn til det.