Sådan kan du komme et skridt tættere på målet om at gennemføre en iron-man

De fleste er godt klar over, at det er vigtigt at motionere og spise sundt. På den måde kan man holde kroppen sund og rask og nedsætte risikoen for at udvikle diverse livsstilssygdomme. Har man ikke trænet længe, kan det dog være en god idé at starte stille og roligt ud, så man ikke ender med at få en skade til at starte med. Derudover har man også større chance for at miste motivationen hurtigt, hvis man finder sin motivation hurtigt. Træner du op til en iron-man, og er du i tvivl om, hvordan du når helt i mål, så kan du blive klogere på netop det herunder. 

1.   Sørg for at have styr på din kost

Der er nogle, der tror, at det er nok bare at motionere, men det er sjældent. Kosten er ligeså vigtig som motionen er, og derfor skal man også sørge for, at man har styr på kosten, når man træner op til en iron-man. Træner man meget, kan det dog være svært at få alt den protein, som man skal, for at kroppen kan følge med, og derfor kan det være en god idé at supplere med proteinbarer m.m,for at man kan være 100 % sikker på, at man ikke kommer i vitaminunderskud.

2.    Det er vigtigt at have det rette udstyr 

Hvis man går meget op i sin træning og er fast besluttet på at skulle gennemføre en iron-man, så er det vigtigt, at man har det rette udstyr. Derfor skal investere i en god cykel, som er beregnet til at køre lange landevejsdistancer, mens man også skal sørge for at have de rette løbesko, så man ikke får vabler eller vrider om undervejs. Er du i tvivl om noget, kan du naturligvis altid søge gode råd samt inspiration på nettet.