Træn op til Ironman i Spanien – det er en fantastisk oplevelse!

Der er ikke noget bedre her i livet, end når man får opfyldt en drøm og leverer en præstation, som alle omkring én er stolte af. Stolthed betyder virkelig meget, og den personlige succes er et mål, som alle bør stræbe efter på daglig basis. Derfor er det også kun logisk, at mange sportsmænd og -kvinder har som mål at gennemføre en ironman på et tidspunkt i deres liv. En ironman er bestemt ikke let at gennemføre, men med god træning over et års tid er det bestemt ikke udelukket – og hvis du vil have en ekstra én på opleveren, så skal du træne op til ironman stævnet i Barcelona!

Motion og oplevelser går hånd i hånd!

En ironman kan virke som en fuldstændig uoverskuelig præstation – og det er bestemt heller ikke, fordi vi skal få det til at lyde som en dans på roser! Faktum er bare, at vi mennesker kan meget mere, end vi egentlig tror, og derfor kan rigtig mange træne sig op til at klare sig gennem en ironman. Motion er godt for krop og sjæl, og motion i Spanien giver samtidig en række kulturelle oplevelser, som man ikke kan finde andre steder. Motion binder folk sammen, og hvis du vælger at træne op til ironman i Barcelona vil du med garanti ikke blive skuffet over den opbakning, du vil møde fra alle sider. Folk har meget stor respekt for dem, der kan gennemføre en ironman, og derfor møder du 110 % dedikation hos dem, der bakker op hele vejen til mål. Dét er en oplevelse, som du aldrig vil glemme!

Hav styr på det praktiske, når du motionerer i udlandet!

Selvom motion er godt for kroppen, så er der bare en højere risiko for at blive ramt af skader, når man er ude i det fri. Hvis uheldet skulle være ude, så er det vigtigt at have styr på det praktiske, således at man ikke pludselig står med en stor regning, når man rejser hjem. Derfor bør dualtid som minimum have dit blå sygesikringskort med, når du rejser i Europa – og hvis du rejser længere væk, bør du altid tegne en god rejseforsikring. Hermed undgår du alle de grumme scenarier, som man har hørt andre stå i, hvis du skulle komme til skade på turen. Det blå sygesikringskort giver dig de samme rettigheder til lægehjælp, som beboerne i landet nyder godt af, og det er derfor i mange tilfælde nok til rejser i Europa!

No Comments, Be The First!