Derfor er sneakers de perfekte sko

Sneakers i alverdens farver, former og afskygninger bliver ved med at præge modebilledet. Vi ser dem ikke kun til sporty outfits. De praktiske sko bliver også jævnligt kombineret med mere formelt tøj og med kjoler og nederdele. Det lader til, at moden med sneakers til alle former for tøj er kommet for at blive. Det er der flere grunde til. Læs med her, og bliv klogere på, hvorfor sneakers er de perfekte sko.

Praktiske og personlige på én gang

Når du vælger sneakers, får du praktisk fodtøj, som er behageligt for fusserne. Det er sko, du kan have på hele dagen uden at få ondt i fødderne. Praktisk bliver ofte forbundet med kedeligt og måske lettere anonymt. Sådan er det ikke med sneakers. De kommer i så mange forskellige farver og former, at du kan skabe din helt egen personlige stil. De mange varianter betyder også, at du kan bruge dem til flere forskellige formål, hvad enten den står på arbejde eller en tur i byen. Der findes nemlig mange fine modeller med mønster eller glimmer, som kan pifte ethvert outfit op.

Nemt at være med på moden

Sneakers er som sagt kommet for at blive. Fordelen ved de praktiske sko er også, at moden inden for skotypen er overraskende bred. I modebilledet lige nu er både minimalistiske sneakers og chunky sneakers repræsenteret. En anden tendens, der har været på mode længe, er de såkaldte retro-sneakers fra oldschool-mærker som for eksempel New Balance eller Reebok. Lige meget hvilken type sneakers, du ifører dig, vil du altså være med på moden.