Sådan kommer du i gang med at løbe

Løb er ikke bare godt for kredsløbet, men det er også godt for hovedet. Mange føler sig gladere, mere ambitiøse og generelt friskere, efter deres løbetur, og for alle der kommer godt i gang med at løbe, efter den lidt svære opstartsfase, stopper tit aldrig helt med det igen. 

Sådan kommer du i gang med at løbe

Start med at købe dig nogle gode løbesko, løbetøj både til koldt og varmt vejr og evt. også sådan noget som høretelefoner. Hvis du har svært ved at finde ud af, hvor du kan købe nogle gode høretelefoner, så kom på besøg hos Drewsens . Når det praktiske er på plads, kan du f.eks. starte med at løbe 3 km, hvorefter du selv justere længden og hastigheden, i takt med, at du bliver dygtigere. 

Hård opstart, men det kommer til at give pote 

Uanset om du løber på løbebånd i Fitness eller ude i det fri, så kan det være meget hårdt at komme i gang. Det afhænger selvfølgelig af din startkondition, men uanset hvad, så er det vigtigt at du hænger i, og får løbet nogle gange om ugen. Derudover skal du også modstå fristelsen til at gå noget af vejen, du vil nemlig finde ud af, at nu mere du løber, jo længere kan du løbe af gangen. 

Runner’s High 

Du har måske før undret dig over, hvad det er der driver de folk, der løber meget, uanset om det er for hastighedens skyldt eller distancen? Runner’s High er det bedste punkt at nå til, når du er ude og løbe, da det er endorfiner der bliver sluppet løs, og giver dig en ufattelig følelse af glæde og stolthed. Når du opnår dette, får du samtidigt også en følelse af, at du kan blive ved og ved med at løbe.

No Comments, Be The First!