En redningsvest giver sikkerhed, men ser også smart ud

Som sportsmand går du op i gear og grej. Udstyret skal sidde rigtigt og se godt ud. Men når du tænker tilbage på de gode gamle dage, da var redningsveste noget klumpet noget, der gjorde, at du ikke kunne bevæge dig.

Måske kan du huske den type redningsvest, som din morfar gav dig på, hvis I skulle ud at fiske? Fornemmelsen af at være spærret inde, samtidig med at kanten på redningsvesten gnavede i halsen.

Men heldigvis er der kommet løsninger på markedet siden du var dreng. Og du vil blive glad, når du ser hvad du kan få, når du skal på havet.

Moderne redningsveste giver dig både sikkerhed og bevægelsesfrihed

I dag laves redningsveste, som er både lette, giver dig sikkerhed og giver dig bevægelsesfrihed. Og de fås både i en oppustelig udgave og i en almindelig udgave. Den oppustelige bliver pustet op af en gaspatron – manuelt med en strop, eller automatisk ved berøring med vand.

Hjemmesiden marineudstyr.dk præsenterer mange forskellige gode og sikre redningsveste, der også ser godt ud på båden. Så der er ikke noget at betænke sig på. Gør det fornuftige – køb en redningsvest til dig selv, og dem du sejler med.

En redningsvest er lovpligtig i Danmark – og det er sund fornuft

En redningsvest er et vigtigt stykke sikkerhedsudstyr til søs. Det er både lovpligtigt og praktisk vigtigt.

Lovmæssigt er redningsveste påkrævet til fritidsbådsejlads i mange lande, fordi de er med til at sikre, at sejlere forbliver synlige og let kan lokaliseres i en nødsituation. Men også fra et praktisk synspunkt er redningsveste afgørende for enhver sejler, der ønsker at forblive sikker.

I en nødsituation kan en farvestrålende vest hjælpe bæreren til nemt at blive opdaget i vandet. Derudover tilføjer en redningsvest et ekstra lag af isolering og beskyttelse for at hjælpe med at holde bæreren varm og flydende i koldt vand.

Det giver derfor god mening, at det er et lovkrav, at der på alle både skal forefindes redningsveste til både børn og voksne. Det gør dig sikker til søs.

No Comments, Be The First!