4 anderledes tips, når du skal deltage i en Ironman

Overvejer du, eller er du allerede i gang med træningen til at deltage i en Ironman konkurrence, så får du her en række tips som du måske slet ikke husker at tænke over.

Modsat andre tips så handler de på ingen måde om kost og træning, for det kan du finde masser af andre steder.

Lav en pakkeliste

Som allerede nævnt, så har du sikkert nok at se til med træning og kost, og der kan hurtigt mangle tid til at fokusere på de små ting. Sørg derfor i god tid for at lave en pakkeliste over det du skal have med dig på dagen eller på rejsen, så du ikke skal bruge energi på at huske eller dobbelttjekke.

Pak gaffatape

Ja, det lyder måske ikke lige som et seriøst tip, men det er det faktisk. På dagen vil du være utrolig glad for en rulle gaffatape. Den kan nemlig bruges til alt lige fra at sætte dit nr. bedre fast, til at give dig et bedre greb på cyklen, eller lappe din sko hvis uheldet skulle være ude.

Sørg for det rigtige mobilabonnement

Rejser du rundt i verden for at deltage i en eller flere ironman konkurrencer, så tjek dit mobilabonnement. Det kan nemlig hurtigt blive en dyr fornøjelse at deltage resultatet med vennerne og familien over telefonen hvis ikke du har de rette priser.

Du kan finde det rette mobilabonnement her: iboom.dk/mobilabonnement/

Opdater dine forsikringer

Er du gået fra sofakartoffel til en drøm om at gennemføre din første ironman, så bør du nok lige tjekke dine forsikringer.

Ironman er ofte klassificeret som ekstremsport, og skal din ulykkesforsikring dække dig i tilfælde af uheld, så skal du stå i den rigtige kategori. Går turen til udlandet, så kan du med fordel i samme omgang tjekke om din rejseforsikring er opdateret.

No Comments, Be The First!