Sådan udnytter du bedst pladsen i den trænings entusiastiskes lejlighed

Elsker du at træne, og ser du på træning som din livstil og passion, kender du måske til dette problem: Træningsudstyr fylder. Træningen er en investeringen i din sundhed og dit liv, men træningsmaskiner fylder hurtigt lejligheden op, dette betyder dog ikke, at man skal købe mindre træningsudstyr.

Møblement

Hvis træningsudstyret har optaget stuen, så sørg for at den del af lejligheden der er fri, kan blive brugt til både hygge og afslapning. Derved bør du vælge nogle møbler, der passer til dit behov. Invester i en sovesofa og få to fluer med et smæk. Det er hurtigt at skifte mellem funktionen af værelset efter behov. Derved kan værelset primært fungere som stue om dagen og ellers soveværelse om natten. Vælg derfor en sovesofa af god kvalitet, hvis design er lækkert at se på, da sofaen kommer til at fungere som centrum i værelset. Hold gerne indretningen stringent og stilfuld, da der skal være plads til ekstra møbler på mindre plads, derfor bør dit interiør have en funktion gerne i form af opbevaring fremfor blot det gode udseende.

Opdel rummet

Sørg for at opdel rummet, så der er fokus på træning i den ene del af lejligheden og andre ting i den anden. Dette gør også at lejligheden virker mere imødekommende for besøg, og det vil også hjælpe dig at med at ligge fokus på hver af dine aktiviteter. Et rum til hver giver dig også en mental omstilling, når du træder ind til den bestemte aktivitet. Derved vil der være 100 procent fokus på din træning, når det er motionstid og fokus på andre ting som afslapning, socialisering eller arbejde, når det er tid til det. Hvis det er en lille lejlighed, kan du vælge at sætte en rumdeler op gerne med hylder, så får du noget plads til udstyr.