Stort test og guide af fagforeninger i Danmark

Der er mange fagforeninger i Danmark, som hjælper dig hvis du får problemer med din arbejdsplads. Få f.eks. juridisk rådgivning for kun 50,00 Kr. ekstra per mdr. med CA Advokathjælp. CA Advokathjælp er for dig, som udover a-kassen kun efterspørger juridisk tryghed omkring dit ansættelsesforhold.

ASE er en af listens billigste A-kasser ASE har valgt kun at fokusere på at drive en effektiv a-kasse og dette har medført meget lave omkostninger til administration. Derfor koster det kun 392 kr. pr måned at være medlem af ASE A-kasse. Dette er en lav pris for at være sikret i dagpenge, hvis du går hen og mister dit arbejde. Det lave kontingent gør ASE til en af testens billigste A-kasser.

Dette skyldes flere forhold, bl.a. den høje organisationsprocent. Der er i Danmark en lang tradition for, at alle lønarbejdere organiserer sig, også de nye grupper, der i historiens løb er opstået som følge af ændringer i produktionen eller samfundets politisk-sociale indretning.

Det betyder som bekendt ikke, at der altid har været enighed i fagbevægelsen. Tværtimod har enhedsbevægelsen medført, at de stridigheder, der i andre lande udkæmpes mellem organisationerne, herhjemme er blevet et internt anliggende.

Hos denne hjemmeside, kan du nemt og hurtigt danne dig et komplet overblik over det danske marked for fagforeninger. Der findes efterhånden en hel del forskellige, så husk at tjekke efter hvilke fagforeninger der har de bedste vilkår for dig. Derudover kan du selvfølgelig også få dig et overblik over prisen, som selvfølgelig også er en vigtig parameter for de fleste. Det dog tilgengæld sjældent ret dyrt at være med i en fagforening. Det er først når du skal have en a-kasse oveni, at det bliver noget dyrere. Dette er selvfølgelig også en god idé at have, da det sikrer dig i det lange løb, skulle du gå hen og blive arbejdsløs. Du slipper i hvert fald for at komme på kontanthjælp, hvilket typisk er en noget lavere sats end dagpenge. Du kan læse mere om a-kasser her.

No Comments, Be The First!