Aktiviteter til action-glade personer

Som sportsmenneske er man typisk glad for mere actionprægede aktiviteter. Og selvom bowling da er en slags aktiv aktivitet, er det bare ikke altid nok, når vennerne foreslår det for 16. gang.

Her kommer 5 gode idéer til aktiviteter til dig, der elsker adrenalin. 

Paint ball

Du er iført den klassiske kedeldragt og har fået ansigt og øjne dækket til. Dine venner har med garanti forsøgt at plage dig hele dagen og givet udtryk for, at du skal ned med nakken på paint ball banen. Får de ret eller venter der dem en overraskelse?

Paint ball kan dyrkes i forskellige variationer afhængigt af banen. Nogle foretrækker at dyste i lukkede miljøer med masser af gemmesteder, mens andre elsker et være i det fri, hvor det ene hold vogter en borg, som det andet hold skal forsøge at erobre. Uanset hvad i vælger, er der lagt op til adrenalin og løbende svedperler bag masken, når du flygter fra kugleregn og forsøger at male dine venner til med splatterkuglerne!

Gokart

En meget elsket aktivitet er gokart. Gokart er en oplagt måde at få sit adrenalin-kick på. De små ’karts’ kan ofte køre op til 60 km/t – eller helt op til 80 km/t på en udendørs bane. Dyrker man sporten på højere plan, kan det naturligvis gå endnu stærkere, men for personer, der blot vil ud og nyde suset er disse hastigheder meget imponerende!

Sæbekassebil (byg selv)

I et lidt langsommere tempo end gokartens finder man sæbekassebilen. Dette er endnu ikke så udbredt en aktivitet, men der findes flere steder i landet, hvor man kan bygge sin egen sæbekassebil og race mod andre. Der er noget helt særligt over at bruge fantasi og byggeevner for at klargøre sin egen racer og drøne ned ad bakker på lukkede baner. 

Pistolskydning

Der er måske ikke meget fysisk aktivitet over pistolskydning, men det er en sjov og anderledes aktivitet, der vinder større og større indpas landet over.

Der er noget Ganske særligt ved at stå på en skydebane og se, hvor meget Lucky Luke, der er gemt i kroppen. Også selvom du skulle være en Dirty Harry. Do you feel lucky, punk?

Escape room

Over hele landet åbner nye spændende escape rooms. Konceptet er helt enkelt: Du er i et lukket rum, du skal finde ud på kortest mulig tid. Intet er dog, som det ser ud, og der skal afkodes, løses gåder og ses efter i hver en krog. Samarbejde er ofte en stor del af at flygte fra rummet. Derfor er aktiviteten glimrende for grupper – og der er rig mulighed for at samles i flere vennelag og dyste.