Ekstra træning mens du maler dit tag

Når du skal træne op til en Ironman, er der to vigtigt komponenter i din træning.

  • Din psyke.
  • Din fysik.

Det gælder både, når det kommer til at gennemføre en Ironman, og så gælder det også i selve livet.

Mange træner kun den fysiske del, hvor de dyrker masser af motion, mens hvis du vil klare det godt til din Ironman, er det ligeså vigtigt, at du træner psyken. For du kommer til at skulle gennemføre noget, som du helt sikkert ikke har lyst til, når du står i det

Derfor bør du gøre noget, som du har udskudt længe. For det er let nok at dyrke mere motion, det er langt sværere at gøre noget, som du ikke har lyst til. Derfor træner du din psyke langt mere ved at male dit tag, end du gør ved at tage en ekstra løbetur. Du har brug for at lave noget, som du ikke gider lave. 

For selvfølgelig kunne du godt betale dig fra at male taget og så tage endnu en løbetur. Du kan se mere om den mulighed her

Lav alt det du ikke gider

I stedet vil vi anbefale dig, at du laver en lang liste over alt det, som du ikke gider gøre, men som ville være rart at få gjort. Det er en ligeså vigtig del at få trænet som alt din motion.

For hvis du kan presse dig til at lave kedelige arbejdsopgaver eller hjemlige gøremål, så kan du bruge denne energi, når du skal færdiggøre din Ironman, men du ikke gider. Du bliver et stærkere menneske på den måde, og du træner både din fysik og din psyke.

Det gælder også i selve livet, at du bør have fokus på at træne din selvdisciplin. Når du bruger den ofte, bliver det også lettere for dig at udføre arbejdsopgaver.