Den bedste måde at restituere på efter en Iron Man

At gennemføre en Iron Man er noget af det ypperste, menneskekroppen kan præstere. Det kræver mange timers forberedelse, træning, planlægning og disciplin at gøre sig klar til sådan et løb, og at gennemføre en Iron Man indebærer at være i topform fysisk såvel som psykisk. Mange kan dog glemme, at det er mindst lige så vigtigt at passe på sin krop efter at have gennemført en Iron Man, som det er at passe på den før og under selve dagen. Efter at have været presset til det yderste er det utroligt vigtigt for kroppen at restituere bedst muligt, og dette bør prioriteres af flere årsager. For det første vil det at sikre den bedst mulige restitution reducere risikoen for skader på kroppen, og kroppen vil derudover hurtigere være klar til at påbegynde træningen mod nye mål.

En optimal form for restitution er recovery boots som disse. Recovery boots er store oppustelige støvler, der dækker det meste af benet. Støvlerne anvender komprimeret luft til at levere dynamisk tryk på muskelvævet, og dette tryk starter ved fødderne og arbejder sig op ad benene.

Recovery boots er kendt for at reducere ømhed og forbedre restitutionstiden og giver generelt en afslappende oplevelse. Ved brug fjernes venøs hævelse og toksiner, som kroppen har opbygget under træning og hårde præstationer som en Iron Man. Dette hjælper til en hurtigere restitution og er en god måde at undgå skader og tunge ben.

Restitution til ethvert behov

Behandlingen føles som den æltning og strækning af muskler, der finder sted ved massage, hvorfor recovery boots også føles som en meget behagelig og afslappende behandling for mange efter at have udført en Iron Man. En 20 minutters behandling svarer til op til 48 timers passiv restitution, hvorfor der er tale om en meget effektiv form for restitution til den enkelte.