Køb billigt børnetøj til den kommende atlet

Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis man skal købe nyt tøj til et barn, der bruger meget af sin tid på at bevæge sige og tumle rundt. Det kan være et meget godt tegn, hvis dit barn elsker at bevæge sig og bruge sin krop, men det er ikke rigtigt praktisk, hvis det går ud over tøjet i processen. Hvis man er på jagt efter et billigt sted at anskaffe sig noget børnetøj, så er der flere forskellige steder, som man kan prøve af.

Genbrug og arvestykker

Når man har et barn, så er det ret naturligt, at deres tøj bliver for småt ret hurtigt. Det betyder, at der er massevis af aflagt tøj i genbrugsforretningerne og hvis man er heldig, så kan man også finde noget hos en bekendt, som har ligget i en sort sæk i nogle år og bare ventet på, at du skulle komme og tage det med. Genbrugsbutikkerne er gode, fordi det oftest ikke er særligt brugt og fordi det er billigt for jer. Du får næsten ikke noget tøj, som er billigere end genbrugstøj, for det er som regel frivillige, som står for den daglige gang i butikken og holder skansen dér. Det betyder, at du får flere forskellige ting ud af det, hver gang du køber noget i genbrug. Udover tøjet, så giver du penge til et godt formål gennem dit køb, du er med til at skabe en mere bæredygtig kultur omkring vores alle sammens forbrug og så har du i øvrigt med garanti det mest interessant klædte barn. Hvis man vælger at fokusere lidt på det CO2 man sparer ved at købe genbrug, så sker det, fordi man så at sige ”deler” den klimabyrde, som tøjet har skabt i to, så tøjet ikke bare kommer én til gode. Der er dog også andre måder at få nyt tøj på, hvis man ikke er så meget til genbrugsbutikker.

Prøv en outletforretning og bliv overrasket

Når man taler om en outletforretning, så går de fleste ud fra, at man taler om de store outletbyer i Tyskland eller USA og det er også her, hvor der er flest af de store butiksbyer. Dette er dog ikke nødvendigvis tilfældet, for man kan også få dansk outlet, hvis man ved, hvor man skal lede efter det. En af de sjovere ting ved det danske outlet er, at det også består af onlinehandel med outletvarer, som er blevet mere og mere populært. Outletbutikker plejer at være butikker med fabrikspriser, så alle kan være med og online er ingen undtagelse. Hvis man kan skære nogle af alle de fordyrende mellemled væk, så er der absolut ingen grund til at lade være, for så kan fabrikken få en højere avance for det samme stykke tøj og forbrugeren kan få det langt billigere. Køb børnetøj – spar 80% i forhold til nogle butikker og vær sikker på, at det bliver barnet der går i stykker før budgettet gør det.