Få gode råd til at lindre ømme muskler efter træning

Træner du op til et stort løb såsom en ironman eller lignende, og bruger du derfor meget af din tid på løbe-, cykel- eller svømmetræning, så kender du helt sikkert til ømme muskler. Der findes mange måder at få ømme muskler på, og de fleste mennesker har prøvet det efter en træning i fitnesscenteret. Det kan også være, at du har brugt musklerne på en anden måde, end du har været vant til og dermed har fået ømhed i kroppen. På nettet kan du læse mange råd til at lindre ømme muskler – Herunder kan du læse tre af dem.

3 gode råd til at slippe af med ømme muskler

  • Det første råd er at strække ud. Når musklerne er ømme i kroppen, er det en god idé at strække dem ud, da det mindsker ømhed og muskelstivhed. Dog hjælper det ikke at strække ud lige efter træning, da det har en bedre effekt nogle timer senere.

 

  • Et andet råd ville være tage et koldt bad på omkring 14-15 grader efter din træning. Hvis du er en af de modige, kan du også vælge at tage et isbad – Det vigtigste er bare, at det er koldt, da kulde er med til at mindske betændelse i musklerne.

 

  • Det sidste gode råd til at lindre ømme muskler på, er med massage. Det er vigtigt at få masseret hele kroppen, da det gør at musklerne slapper mere af og reducerer samtidig også muskelsmerter og ømhed.

Find tilbud på massage på nettet

I dag er internettet en stor del af danskernes liv, hvilket gør det nemmere for de travle danskere at finde tilbud uden at skulle bruge langt tid på at slå dem op i blade eller andet. Så er du stadig øm i kroppen efter en træning, og trænger du til noget massage, som både gavner dit helbred og sind – Så er sportsmassage en af de mere effektive måder at slippe af med ømhed på, men det er blot en ud af mange forskellige massager. Lyder massage som noget for dig, så har du udover sportsmassage også mulighed for at få eksempelvis wellnessmassage, tantramassage, parmassage og mange andre massager til attraktive priser her.

No Comments, Be The First!