Vis verden din stil gennem en hat

Når du ikke træner, så skal verden også kunne se hvem du er. Det gøres nemmest med ens tøj, fordi det er den del af førstehåndsindtrykket, som man nemt kan styre. Et godt tip kan her være at gøre brug af en hat, fordi det ikke er den mest almindelige accessorie. Det er mange forskellige typer og motiver, som din hat kan have og derfor er det også et oplagt valg, når du skal i gang med garderoben. Der er stor forskel på hatte og derfor kan det være en idé at få hjælp til at vælge den helt rigtige til dig.

Når du skal vælge

Den bedste måde at vælge en god hat er ved at kigge på en person, hvis stil du beundrer. Her gælder det om at finde en person, som har cirka de samme mål og ansigtsform som dig, fordi man her får det bedste sammenligningsgrundlag. Herefter kan du se nogle af de hatte, som ser vildt fede ud på dem og forsøge at finde en hat, som du er vild med og som passer ind i din stil.

Hvad skal jeg vælge?

Her kan man vælge at gå den mere klassiske og tidløse rute og købe en hat ligesom den Bonderøven bærer. Hvis man er mere til det moderne og smarte, så kan en snapback være noget for dig. Uanset hvad du leder efter, så gælder det også om at finde et sted som har det hele. Hvis forhandleren har et kæmpe udvalg af forskellige modeller, så er der med sikkerhed også en hat som passer ind i din stil. Hvis du har fået mod på at udfordre din stil en lille smule eller mangler en hat mere til samlingen, så mål hovedet og læs mere her, så er du et skridt nærmere den fedeste stil du kan have.

No Comments, Be The First!