Danske dating sider vinder frem

Det kan godt være du tror, at Tinder og Badoo er to apps som har taget hele markedet til sig, men det passer rent faktisk ikke.

Hvis man kigger på Googles egne statistikker, vil man således opdage, at der faktisk er lige så mange eller måske endda flere, der søger efter dating sider, som der altid har været. Datingsiderne er igennem de mange dating apps nemlig bare blevet en mere naturlig del af vores hverdag.

Dette betyder, at det nu er langt mindre underligt at være på en dating side, hvilket igen gør, at mange flere vælger at oprette en bruger til sig selv, for også at være en del af oplevelsen. Spørger du mig er dette intet mindre end fantastisk. Masser af kærlighed til folket.

Par ligger halvnøgne og kysser.

Kærlighed gør os glade

Ved at der bliver dannet en masse nye dating sider, sikrer vi nemlig for hinanden, at livet fortsat er sjovt. Datingsiderne giver os mulighed for at finde kærlighed til mennesker, som vi aldrig nogensinde ville have mødt ellers.

De mange forskellige nichesider er ligeledes en faktor som spiller meget kraftigt ind. Ved at så mange har oprettet sider der målretter sig imod en speciel målgruppe, har vi skabt nogle små subkulturer, der rent faktisk kan hjælpe landets tosser med at finde hinanden (meget groft sagt).

Dette gør, at vi alle sammen kommer til at føle os lidt mere som en del af et fællesskab. Dette er ikke nødvendigvis et kæmpestort fællesskab, men det er der.

Så spørger du mig, gør datingsiderne virkelig meget godt. Jeg ved godt at det absolut ikke er alle der har det på samme måde, og det respekterer jeg, men jeg er altså meget, meget glad for at de er der. Jeg håber at du også vil få en masse ud af din oplevelse med de mange sider der er på nettet! Rigtig god fornøjelse!

No Comments, Be The First!