Gode råd til kalorieforbrænding i hverdagen

At forbrænde kalorier behøves nødvendigvis ikke at været noget, man behøves at gøre i et fitnesscenter. Du kan sagtens forbrænde kalorier af ved at gøre helt almindelige hverdagsting.

Der kan forbrændes kalorier ved alt lige fra havearbejde til at ordne vaskedag – og naturligvis: Rengøring! Selvom rengøring måske ikke er det sjove, så er det for alle et nødvendigt onde at få gjort – men som sidegevinst har du altså mulighed for at forbrænde en hel del kalorier ved det!

 

Rengøring – 240 kcal pr. time

De fleste kan nok nikke genkendende til at rengøring er noget man helst så bare blev gjort af sig selv. Selvom man ikke har lyst til at gøre det, er de fleste jo selvfølgelig også klar over at man bliver nødt til at holde en vis standard, både for indeklimaets skyld men bestemt også for dit hjems skyld. Det kan nemlig hurtigt blive svært at rette på for mange års negligering af rengøringen, specielt på badeværelser og andre steder der bliver brugt flittigt.

Mange der ikke gider rengøringen selv, udnytter at der i 2016 stadigvæk er et håndværkerfradrag, hvor du kan trække din rengøring til privaten fra. Det vil sige at du reelt set kun skal betale ca. halvdelen af din rengøring reelt set hvis du vælger at betale dig fra det hos et rengøringsfirma. Typisk vil en rengøring af et hus på omkring 150 m2 tage omkring 2 timer pr. gang og med en timepris på omkring 200-250 ex moms for de fleste firmaer, vil du skulle af med 2250 kr. for at få gjort rent hver måned. Hvis du så trækker det fra i skat, vil du reelt set kun skulle af med omkring halvdelen af dette, hvilket jo må siges at være en overkommelig pris for at slippe for rengøringen selv.

Du kan selvfølgelig også altid selv gøre det hele. Der er rigtig mange tips til hvordan du gør det lidt sjovere for dig selv. En af dem der har virket bedst for mig er for eksempel at lytte til en lydbog mens man arbejder. Der er masser af eksempler på gode services, men en af de allerstørste er selvfølgelig Mofibo. Sørg samtidig for at ligge det ind som en fast rutine at gøre rent. Det kunne for eksempel være hver uge alt efter hvor meget dit hjem har brug for. Når du har gjort det i et par måneder, vil det falde dig meget mere naturligt at få gjort rent. Det handler om at gøre det til en vane (om end en kedelig en af slagsen).

No Comments, Be The First!