Har dine led og muskler behov for indlægssåler? Læs med her

Når man dyrker meget motion og tit er aktiv, er det vigtigt at sørge for optimal komfort for sin krop, og det kan man gøre på mange forskellige måder. Først og fremmest er det vigtigt, at man lader kroppen få sin restitution, således man ikke overbelaster kroppen for meget og får forskellige skader som følge af manglende restitution. Der er dog nogle forskellige skader og skavanker, der ikke kan afhjælpes med restitution, hvilket eksempelvis er gældende, såfremt man går skævt, har en skæv kropsholdning, løberknæ, pronation, hammertæer eller lignende. Har man nogle af de nævnte skader, er det vigtigt at få noget gjort ved dem, og det kan man blandt andet gøre ved at få indlagt nogle fodsåler i sit fodtøj, således man kommer til at gå og løbe optimalt.

Hvor sidder dine smerter hovedsageligt?

Når man skal finde sine indlægssåler, er det vigtigt at gøre sig nogle forskellige overvejelser, således man får de rette typer af fodsåler. Det er nemlig også sådan, at det er meget individuelt, hvilke typer af fodsåler, der vil egne sig bedst, mens det naturligvis også afhænger af, hvilke typer af skader man døjer med under eksempelvis løb. Har man smerter under løb, men blot løber ufortrødent videre, kan det i længden lede til endnu større skader, som ikke blot kan afhjælpes med eksempelvis en indlægssål. Derfor kan det være en fordel at tage skaderne i opløbet, således de kan afhjælpes med en indlægssål. Det kan eksempelvis være, at man har smerter i hælen, forfoden, underfoden eller lignende, og disse smerter kan man faktisk komme til livs, såfremt man får indlægssåler til løb.

3D- og ganganalyse kan være alfa og omega for at finde de rette indlægssåler

For at finde de rette fodsåler, er det vigtigt, at man allierer sig med eksperter og gode rådgivere, således man kan finde de rette fodsåler, der kan være med til at afhjælpe smerter. Her kan det være en fordel at finde udbydere, der tilbyder fodanalyse, således man derigennem kan finde frem til de rette fodsåler. Her kan det eksempelvis være en fordel at få foretaget ganganalyse, således man kan finde ud af, hvad der eventuelt i gang og løb kan være årsag til smerter. Herudover kan det også være noget i fodens opbygning, der kan lede til smerter, og dette kan man så opdage og nærstudere via. en 3D-analyse.

No Comments, Be The First!