Hvad kan en kiropraktor hjælpe med?

En kiropraktor kan hjælpe dig, hvis du for eksempel har fået et piskesmæld eller lider af migræne eller svimmelhed. En kiropraktor kan også afhjælpe smerter i rygsøjlen eller andre steder på kroppen. Du kan derfor få hjælp til mange forskellige former for smerter og ubehag med kiropraktik. En kiropraktor prøver at forbedre bevægeligheden i leddene. Det gøres ved at behandle muskler og led. Til dette bruger kiropraktoren sine hænder.

Første gang du besøger en kiropraktor

Første gang du besøger kiropraktoren, bliver du undersøgt grundigt. På baggrund af undersøgelsen og din sygdomshistorie bliver der udarbejdet et behandlingsforløb, der passer til dig. Nogle gange kan det også være, at der skal tages røntgenbilleder af din krop, for at kiropraktoren kan danne et præcist billede af, hvad der er galt. Der kan være stor forskel på, hvor meget behandling en skade kræver. Nye skader kan generelt behandles hurtigere end kroniske skader, og skader der er gamle. Alle skal ikke have den samme behandling, og det er derfor, at der bliver lavet individuelle behandlingsforløb på baggrund af den enkelte. Mange gange vil du også kunne behandle dig selv, hvis bare du får den rigtige vejledning af kiropraktoren. Det gælder især, hvis du døjer med uspecifikke smerter i bevægelsesapparatet.

Hvor kan jeg finde en kiropraktor?

På nettet kan du søge efter en kiropraktor. Du kan for eksempel søge efter en kiropraktor, der er tæt på din bopæl eller din arbejdsplads. Vil du gerne gå til kiropraktor i Århus, kan du tage et kig her. På nettet kan du også læse meget mere om, hvad det koster at gå til kiropraktor. Du kan også se, hvor meget du kan få i tilskud til behandlingen. Der kræves ikke henvisning fra egen læge, så du kan bare tage kontakt til den kiropraktor, du ønsker at bruge.

No Comments, Be The First!