Legende let motion for hele familien

Mange danskere kæmper med at få nok motion i en stillesiddende hverdag. Måske er du også en af dem, der synes, at det kan være svært at få hele familien op i gear. Ved at investere i sjove ting til hjemmet, så bliver det måske lidt nemmere, at få familien op af sofaen og væk fra tv-skærmen. Eksempelvis kan I sætte gang i hverdagen med en sjov basketballbane i haven.

 

Slå to fluer med ét smæk

Basketball er en ekstrem sjov og underholdende holdsport, som nemt vil kunne samle familien i aktiv leg. Det er en fed og oplagt måde at bruge tid med familien samtidig med, at I alle får rørt kroppen. Ved at udfordre familien til et spil basket, slår I nemt to fluer med ét smæk, mens I både nyder hinandens selskab, og klarer dagens motion.

 

En billig aktivitet

Det eneste et godt spil basketball kræver, er en kurv og en bold. Du kan vælge en basketball kurv, der kan sidde på carporten eller husets endegavl. Du kan også vælge en samlet løsning med bagplade og stander, så basketballmålet kan stå frit. Hvis ikke du allerede har en basketball liggende derhjemme, kan du med fordel vælge et basketball sæt, hvor der medfølger en bold.

 

Et sjovt spil for alle aldre

Et nemt spil som er sjovt for hele familien, er spillet GRIS. GRIS spilles således, at alle spillere stiller sig op på en række foran kurven. Den forreste spiller bestemmer, hvorfra der skal skydes. Hvis spilleren scorer, skal næste spiller i rækken skyde fra samme position. Hvis denne spiller misser målet, så får spilleren bogstavet G. Nu må den næste spiller i rækken bestemme, hvorfra næste skud skal skydes. Således fortsætter man, til første spiller har alle fire bogstaver, og danner ordet GRIS. Nu er det blot at sætte i gang!

No Comments, Be The First!