Guide: gode råd, når du skal ud og købe ny cykel

Cykler du til og fra arbejde eller skole hver dag? Bruger du ofte cyklen til at komme ud og få lidt frisk luft? Er cyklen dit primære transportmiddel i hverdagen? Så er du én ud af mange – Danmark er en af verdens største cykelnationer, og med de velanlagte cykelstier vi har i hele landet, er der gode chancer for at bruge cyklen som transportmiddel. Hvis du af den ene eller anden grund skal ud og købe ny cykel, er der nogle ting, der er gode at have in mente. Læs mere nedenfor.

 

Overvej dine primære formål med cyklen

Inden du går på jagt efter din nye cykel, er det en god idé at klargøre for dig selv, hvad du primært skal bruge cyklen til. Bor du i København og cykler et par kilometer til og fra arbejde eller studie, behøver du ikke at have mange gear. Men bor du derimod i en mere bakket by, som eksempelvis Århus, og cykler du forholdsvis langt hver dag, bør du overveje en lettere cykel med flere gear. Der er også stor forskel på komforten, og hvordan man sidder på cyklen. Derudover skal du overveje, om du vil have bagagebærer og forlad og eventuelt en eller flere cykelkurve, så du let kan have en taske med eller bruge cyklen, når du handler ind.

 

Find en billig cykel på outlet

Ofte kan det godt betale sig at kigge efter en model, der er et eller flere år gammel. Ved at kigge på cykler i cykelforretningers outlet, er det muligt at finde en billig cykel, som er mindst lige så god, som den nyeste model. Eksempelvis har Fri BikeShop et stort cykeloutlet med kvalitetscykler til billige penge. Besøg vores outlet og find billige cykler her.

No Comments, Be The First!