Med disse råd kan du hurtigt komme i gang med at træne igen

I dag bliver man bombarderet med sundhedsråd, hvorhen man går, og det kan derfor være svært at tage stilling til, hvor man skal begynde, og hvilke råd man skal tage imod, og hvilke man ikke skal følge. Lige meget hvad er det dog vigtigt, at man får rørt sig hver dag. Der er nogle, der har et arbejde, hvor man bevæger sig meget, mens der også er mange, der eksempelvis arbejder på kontor, hvor motionen i løbet af dagen er minimal. Er du en af dem, som arbejder på et kontor, så er det især vigtigt, at du finder plads i din kalender til regelmæssig træning. Har du før været i form og derfor godt er klar over, at motion påvirker dagen positivt men i tvivl om, hvordan du får startet på træningen igen, så kan du få simple råd til netop det herunder.

 

Der er flere faktorer, der spiller ind på motivationen

Den væsentligste faktor for, at man får rørt sig regelmæssigt er, at man har motivationen til det. Mister man den, så kommer man ikke af sted, og så har man en tendens til lynhurtigt at falde tilbage i gamle vaner. Disse simple råd kan derfor hjælpe dig med at komme af sted hver gang:

 

  • Meld dig ind i et fitnesscenter – Især holdtræning og fællesskabet derved kan styrke motivationen til at komme af sted.

 

  • Find dig en træningsmakker – På den måde er man to til at træne hver gang, og har man en dårlig dag, kan træningsmakkeren løfte en igennem træningen.

 

  • Find en sport som du er glad for – Hvis du regelmæssigt skal dyrke motion, så er det vigtigt, at du kan lide den motion, som du vælger.

At røre sig skal heller ikke være dyrt, og er du i tvivl, om økonomien tillader det – så lån penge.

No Comments, Be The First!