Store besparelser ved at skifte cigaretterne ud med en e-cigaret

Der er flere fordele ved at skifte cigaretterne ud med en e-cigaret. Er det noget, du har overvejet, så bør du ikke tøve. Det er et valg, der vil følge utallige fordele med. Eksempelvis er der garanti for, at du vil kunne opnå nogle meget store besparelser.

Det er også den primære årsag til, at mange vælger at foretage dette skifte. For flere er det ikke de helbredsmæssige årsager, der gør, at de ønsker at lægge cigaretterne på hylden. Det handler derimod i højere grad om, at de ønsker at spare penge. Der skal nemlig ikke være nogen tvivl om, at det er omkostningstungt at ryge – særligt i et stort omfang.

Hvor meget kan jeg spare ved at skifte?

Dine besparelser afhænger meget af, hvor meget du normalt ryger. Hvis du blot ryger et par enkelte cigaretter i ny og næ, så er besparelsen begrænset, men den er dog stadig eksisterende.

Hvis du ryger en pakke cigaretter (20 cigaretter) om dagen, så er det muligt at spare ca. 10.000 kr. om året. Hvis det er det økonomiske aspekt, der er din motivation for at lægge cigaretterne på hylden, så er en e-cigaret et rigtig godt alternativ til de traditionelle cigaretter.

Du kan trappe stille og roligt ned

Én af de klare fordele ved at skifte fra de traditionelle cigaretter til en e-cigaret er, at du stille og roligt kan trappe ned. Du kan finde e-væske med forskelligt indhold af nikotin. Derfor kan du også trappe ned på indhold af nikotin gradvist. I sidste ende vil det medføre, at du ikke længere behøver nikotin, og så kan du ligeledes lægge e-cigaretten på hylden.

Har du først lagt cigaretter, og herefter e-cigaretten på hylden, står du pludselig med en meget stor besparelse. Det er penge, du f.eks. kan bruge på at rejse mere, forkæle dig selv med flere restaurantbesøg eller til endelig at købe den lænestol, du længe har drømt om.

For gode tilbud på e-cigaretter og tilbehør klik her.

No Comments, Be The First!